Möteskalender

<<  Maj 2012  >>
 må  ti  on  to  fr  lö  sö 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Logga inAretics
PDF - Underhåll för lönsam driftsäkerhet

Ladda ner PDF (öppnas i nytt fönster)

 
UHCF Samarbetspartner - Aretics AB

Aretics AB utvecklar och säljer underhållssystem, och tjänster som hjälper kunden att snabbt och effektivt få full nytta av systemet.

Läs mer...
 
Aretics Tekla introfilm
 
Lär av andras framgång - Autoliv

På Autoliv Electronics i Motala tillverkar man kretskort och annan elektronik till bilarnas säkerhetssystem. För närvarande har man ca 300 anställda varav 100 arbetar i produktionen. Företaget känner av den rådande lågkonjunkturen. Visserligen har man spridit riskerna genom att ha flera olika biltillverkare som sina kunder, men en global lågkonjunktur påverkar hela bilindustrin.

Läs mer...
 
Mot samma mål

En välfungerande produktionsanläggning förutsätter att det finns människor som bryr sig om att den ska fungera. Ingen anläggning fungerar av sig själv - kräver underhåll.

Läs mer...
 
Uppnå högre kvalitet med UH-system

Kvalitet är ofta en subjektiv upplevelse, t.ex. till vilken grad en vara eller tjänst svarar upp mot dina förväntningar. Ibland är den betydligt mer mätbar, t.ex. hur många gånger man kan vända sig i sängen utan att fjädrarna blir utmattade.

Läs mer...
 
Förenkla planering av underhåll

Det är effektivare att lägga en större andel arbete på dagtid när killarna är på plats än på jourtid. Billigare också. Ibland måste man lägga större underhållsarbeten under normalt sett lediga tider som helger eller semester, och då är det ännu större nytta med att kunna planera.

Läs mer...
 
Kortare ledtider

Lösgör kaptial, öka flexibiliteten, minska kvalitets- och marknadsrisker och håll nere kostnader för lager och hantering.

Läs mer...
 
Ständig förbättring

Du kan inte lära dig att inte göra misstag. Men du kan lära dig hur du ser på dina misstag och du kan lära dig av misstagen.

Läs mer...
 
Sveriges mest använda underhållssystem 2005

Sommaren 2005 publicerades en undersökning av Medialect som visade att Aretics Tekla™ Maintenance är det mest använda underhållssystemet i Sverige.

Läs mer...
 
<< Start < Föregående 1 2 Nästa > Slut >>

Sida 1 av 2

Anmälan - nästa möte

Tid: 13-16 mars Oss underhållare emellan på Underhåll 2012 Svenska mässan i Göteborg

Klicka här för anmälan

Aretics_142X62

Aretics

Expertkompetens

Staffan Bergström