Möteskalender

<<  Juni 2012  >>
 må  ti  on  to  fr  lö  sö 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Logga inUHCF samarbetspartner - Amax Konsult AB

AMAX är specialister på teknisk fastighetsinformation som sedan år 2000 hjälpt bl.a. drifts- och underhållsavdelningar med att förvalta digitala ritningar, driftinstruktioner och maskininformation. AMAX:s egenutvecklade informationssystem diffi® publicerar och gör den tekniska fastighetsinformationen användbar över webben.

Företaget får idag uppdrag från industrier, kommuner och fastighetsbolag. Kunderna finns i både Sverige och Norge.amax_diffi

Verksamheten startades i mitten av 1990- talet när två fastighetsförvaltande företag i mellansverige engagerade oss för att lösa och effektivisera delar i sin fastighetsdokumentation. Detta utvecklingsarbete utmynnade i skapandet av informationssystem diffi®. I dag är vi tolv medarbetare som tillsammans med våra kunder och användare utvecklar diffi® med fler funktioner och verktyg.

Vi stöder dig som fastighetsägare i arbetet med att säkra, uppdatera och utveckla fastighetsoriginalen. Vi har specialiserat oss på den tekniska informationen kring en fastighet och dess verksamhet.

Vi konverterar pappersoriginal till digitala fastighetsoriginal. Dessutom återvinner vi information från verksamhetens pappersritningar, från entreprenörer, konsulter och kundens egen organisation. Information ligger sedan skyddad och tillgänglig på Internet.

Affärsidé

Vår affärsidé är att öka kundernas lönsamhet genom att göra digital information långsiktigt användbar och lätt tillgänglig.

Våra kunder

Våra kunder finns främst inom tillverkningsindustrin, fastighetsbolag och kommuner.

Så här går det till

Vi samlar in de digitala originalhandlingarna eller pappersritningarna från dig och ditt företag. Digitaliserar all information, sedan strukturerar och bearbetar vi informationen. Efter detta återstår publicering i databasen så att du på ett effektivt sätt kan använda informationen. Vidare arbete handlar om att uppdatera och hålla informationen kring fastigheten levande.

Fritt tillgängliga programvaror

Kundernas krav på kostnadseffektivitet, användarvänlighet och tillgänglighet till informationen har gjort det naturligt för oss utnyttja bredden och kapaciteten hos Internet för publicering och bland annat arbetar vi med fritt tillgängliga och mycket kompetenta programvaror.

Outsourcing

Vi erbjuder också informationsförvaltning via outsourcing. Då ansvarar vi för den kontinuerliga, systematiska och rationella insamlingen av informationen samt uppdatering, lagring och publicering.


 

Anmälan - nästa möte

Tid: 13-16 mars Oss underhållare emellan på Underhåll 2012 Svenska mässan i Göteborg

Klicka här för anmälan

AMAX-Konsult_140

Amax Konsult

Expertkompetens

Amund Axelsson